Neuvoa Advisors

A-lehdet Oy Laine Publishing Oy

A-lehdet ostaa enemmistöosuuden kansainvälisen neulemedian pioneeri Laine Publishing Oy:stä – Neuvoa ostajan taloudellinen neuvonantaja

Neuvoa sai jälleen kunnian toimia A-lehdet -konsernin taloudellisena neuvonantajana transaktiossa, jossa A-lehdet osti enemmistöosuuden Laine Publishing Oy:stä. Laine on tamperelainen kahden naisen vuonna 2016 perustama intohimoprojekti, josta on kasvanut kansainvälisesti tunnistettu pienkustantamo. Laineen valikoimaan kuuluu yli 50 maassa myytävän neulelehti Laineen lisäksi neule-, käsityö- ja lifestylekirjallisuus. Transaktiolla A-lehdet jatkaa onnistuneesti medialiiketoimintansa kasvustrategian toteuttamista.

”On hienoa, että Laine saa ottaa seuraavan askeleensa A-lehtien tukemana. Arvostamme perinteikkään mediakonsernin vuosikymmenten kokemusta ja tietotaitoa ja uskomme, että yhdistämällä voimamme pystymme palvelemaan käsityöharrastajia entistäkin paremmin ja monipuolisemmin”, Laine Publishingin toimitusjohtaja Jonna Hietala sanoo.

”Käsitöillä on kansainvälinen harrastajayhteisö, jota Laine tuotteillaan upeasti palvelee. Laine on osoittanut, että suomalainen media voi kasvaa kansainväliseksi, kun se tavoittaa oman intohimokohderyhmänsä. Käsityömedian suosio on kasvanut viime vuosina ja yhdessä voimme rakentaa suomalaisen käsityö- ja lifestyle-median kansainvälistä tulevaisuutta”, A-lehtien liiketoimintajohtaja Anna Ruohonen kertoo.

Lisätietoja järjestelystä A-lehdet Oy:n lehdistötiedotteesta:

https://www.a-lehdet.fi/artikkelit/a-lehtien-kasityomedia-kasvaa-a-lehdet-ostaa-enemmistoosakkuuden-kansainvalisesta-laine-publishing-yhtiosta

Jaa: