Neuvoa Advisors

ePrice Oy Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland myy Huuto.net ja Hintaseuranta.fi -liiketoiminnat ePrice Oy:lle - Neuvoa toimi järjestelyssä Sanoman neuvonantajana

Neuvoa Advisors avusti Sanoma Media Finlandia myyntiprosessissa, jossa päädyttiin liiketoimintakauppaan koskien Sanoma Digitalin Huuto.net ja Hintaseuranta.fi palveluita. Neuvonanto kaupan osalta sisälsi markkinointimateriaalien luomisen, ostajien identifioinnin ja kontaktoinnin, myyntiprosessin kokonaisvaltaisen koordinoinnin sekä sopimusneuvottelut. Liiketoimintakaupan jälkeen Sanoma Digital keskittyy strategiansa mukaisesti työnhaun ja asumisen palveluihin sekä SAAS- ja alustaliiketoimintaan.

Huuto.net ja Hintaseuranta.fi ovat molemmat oman alueensa johtavia palveluita Suomen verkkokauppamarkkinassa – Huuto.net kuluttajien keskinäisen kaupan platformina ja Hintaseuranta.fi hintavertailusivustona. Yhdessä palvelut muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden ostaa tavara uutena tai käytettynä, ja nykyään myös vuokrattuna. Palvelut säilyvät kaupan jälkeen ennallaan ja kaupan mukana siirtyy 11 työntekijää vanhoina työntekijöinä. Uutta liiketoimintaa ePrice Oy -yhtiössä astuu vetämään yksi sijoittajista Jari Piiponniemi.

”Näemme Huudossa ja Hintaseurannassa vahvaa potentiaalia, ja haluamme investoida näiden palveluiden liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen”, Jari Piiponniemi toteaa.

Kauppa on erinomainen esimerkki tilanteesta, jossa ketterä, pienempi omistaja mahdollistaa suuremman konsernin keskittymisen valittuihin tuotteisiin ja brändeihin.

Lisätietoa kaupasta: 

https://www.hs.fi/talous/

https://www.marmai.fi/uutiset/

Jaa: