Neuvoa Advisors

Lounea Oy Härkätien Puhelin

Härkätien Puhelin ja Lounea liiketoimintasiirrolla yhteen – Neuvoa Advisors Lounean taloudellinen neuvonantaja

Neuvoa Advisors toimi järjestelyssä Lounean – Suomen 4. suurimman teleoperaattorin – taloudellisena neuvonantajana Härkätien Puhelimen teleliiketoiminnan liiketoimintasiirrossa Lounealle sisältäen muun muassa järjestelyn taloudellisen mallintamisen, taloudellisen Due Diligencen ja prosessituen. Liiketoimintasiirron myötä kaikki Härkätien Puhelimen henkilöstö, sopimukset ja asiakkuudet siirtyvät Lounealle.

”Olemme hakeneet kumppania Härkätien Puhelimelle, ja Lounea oli tähän paras vaihtoehto. Lounea panostaa paikallisuuteen ja paikallisten palveluiden kehittämiseen, mikä oli meille ensiarvoisen tärkeää kumppania valitessamme”, toteaa Härkätien Puhelimen toimitusjohtaja Jouni Jaakkola järjestelystä.

Viime vuosina valokuidun vauhdittamana valtakunnalliseksi toimijaksi laajentuneelle Lounealle liiketoimintasiirto on looginen osa yhtiön kasvutarinaa ja maantieteellisesti vierekkäin sijaitsevien verkkojen sekä palveluiden yhdistämisellä odotetaan saavan selkeitä synergiaetuja. Härkätien Puhelimelle Lounea on lähin paikalliseen omistajuuteen pohjautuva Finnet-yhtiö.

Lisätietoa järjestelystä:

https://www.lounea.fi/harkatien-puhelin-ja-lounea-liiketoimintasiirrolla-yhteen-0

Jaa: