Neuvoa Advisors

Lounea Oy Polar Office Oy

Lounea ostaa Polar Office Oy:n liiketoiminnan Rovaniemellä - Neuvoa Advisors ostajan neuvonantajana

ICT- ja telecomyhtiö Lounea kasvattaa yritysliiketoimintaansa Pohjois-Suomessa ostamalla Polar Office Oy:n tulostus-, tiedonhallinta- ja esitystekniikkaliiketoiminnan. Lounea on merkittävä ICT- ja tulostusratkaisujen asiantuntija, sekä yksi Suomen suurimmista valokuituyhtiöistä. Neuvoa Advisors toimi jälleen Lounean neuvonantajana transaktion toteuttamisessa.

”Lounea on paikallinen toimija ja omaa samanlaisen arvopohjan kuin Polar Office Oy. Polar Office Oy on Rovaniemellä merkittävä Canon kumppani. Lounea jatkaa paikallisia panostuksia Rovaniemellä edelleen ja jatkaa Polar Office Oy:n tekemää työtä koko Lapin alueella. Tulemme tuomaan tulostus-, tiedonhallinta- ja esitystekniikan palveluiden rinnalle koko kattavan ICT-palveluiden valikoimamme”, sanoo Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

Rauno Kivelä, Polar Office Oy:n yrittäjä kommentoi yritysjärjestelyä: ”Lounean asiantuntijuus ICT- ja tulostusratkaisuiden saralla mahdollistaa asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut. Lounea jatkaa hyvien asiakassuhteidemme hoitamista paikallisena toimijana. Voimme yhdistää kokemuksemme ja osaamisemme ja tuoda yhä kattavampia tuote- ja palveluratkaisuita asiakkaillemme. ”

Yrittäjä Rauno Kivelä toimii siirtymäajan Lounean neuvonantajana varmistaakseen liiketoiminnan sujuvan siirtymisen. Yrittäjä Mika Ollonen ja yrityksen työntekijät siirtyvät Lounea palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Jaa: