Neuvoa Advisors

MarkkinointiAkatemia MAK Oy Aucor Oy

MarkkinointiAkatemia MAK Oy on ostanut Aucor Oy:n koko osakekannan – Neuvoa Advisors myyjien taloudellinen neuvonantaja

Neuvoa Advisors toimi kaupassa Aucor Oy:n taloudellisena neuvonantajana alusta loppuun saakka sisältäen ostajakontaktoinnin, myyntiprosessin kokonaisvaltaisen koordinoinnin ja sopimusneuvottelut. Osakekaupan jälkeen MarkkinointiAkatemia työllistää yli sata työntekijää ja laajenee yhdeksi Suomen suurimmista WordPress-toteuttajista.

12 vuotta sitten perustettu Aucor Oy on Suomen parhaita WordPress-toimistoja asiakkainaan maan suurimpia yrityksiä ja brändejä. Vuonna 2013 perustettu MarkkinointiAkatemia MAK Oy on kasvun asiantuntijakumppani, joka auttaa yrityksiä digitaalisessa asiakashankinnassa ja neuvoo yrityksiä analytiikan hyödyntämisessä sekä markkinoinnin kokonaisuuden johtamisessa.

Yhdessä Aucor ja MAK muodostavat Suomessa lyömättömän kokonaisuuden digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoina.

Aucorin Janne Jääskeläinen kommentoi myyntiprosessia seuraavasti:

”Projekti eteni Neuvoan ohjauksessa määrätietoisesti ja selkeästi. Kommunikointi oli hyvää ja säännöllistä. Vaikka yrityskauppaprosessit kestävätkin melko pitkään yrittäjien näkökulmasta, lopputulos oli tässä halutunlainen. Ihan selvää on, että ilman Neuvoan ohjausta ja kontakteja kauppa ei olisi mennyt maaliin saakka. Vahva suositus!”.

Jaa: