Neuvoa Advisors

Miss Group Ab Seravo Oy

Miss Group Ab ostaa hosting-palveluja tarjoavan Seravo Oy:n - Neuvoa myyjän neuvonantaja

Neuvoa Advisors toimi järjestelyssä Seravo Oy:n – maailman nopeimman WordPress-palveluntarjoajan – taloudellisena neuvonantajana sisältäen muun muassa ostajakontaktoinnin, myyntiprosessin kokonaisvaltaisen koordinoinnin ja sopimusneuvottelut. Miss Group on globaalisti kasvava hostingpalveluiden tarjoaja, joka pääomistajansa, pääomasijoittaja Perwynin, tukemana on tehnyt useita yritysostoja viime vuosina. Seravon ostaminen vahvistaa yhtiön asemaa korkeimman laatuluokan WordPress-hostingpalveluissa.

Mattias Kaneteg, Miss Groupin perustaja ja toimitusjohtaja kommentoi: ”Seravo on kehittänyt nopeasti kasvavan, skaalautuvan ja jatkuvaan liikevaihtoon perustuvan liiketoimintamallin vaikuttavilla näytöillä ja Miss Group on erinomaisessa asemassa Seravon WordPress SaaS -palveluiden myymisessä meidän globaalille asiakaskunnallemme. Seravon maine yhtenä maailman nopeimmista WordPress-palveluntarjoajista vahvistaa Miss Groupin tarjoamaa hosting, domain ja muiden web-palveluiden best-in-class-palvelutarjoajana.”

Otto Kekäläinen, Seravon perustaja, jatkaa: ” Seravo on noussut markkinajohtajaksi WordPress-kategoriassa Suomessa ja seuraava luonnollinen askel on toistaa menestyskonsepti kansainvälisillä markkinoilla Miss Groupin tukemana, sekä nykyisten että tulevien asiakkaiden eduksi.”

Lisätietoa järjestelystä:
https://news.cision.com/miss-group-holdings-ltd/r/perwyn-backed-miss-group-acquires-finnish-web-hosting-firm-seravo,c3312264

Jaa: