Neuvoa Advisors

Prosero Security Group Ab Emsec Oy

Prosero Security Group ostaa Emsec Oy:n – Neuvoa myyjien taloudellinen neuvonantaja

Neuvoa toimi järjestelyssä Myyjien taloudellisena neuvonantajana Prosero Security Groupin ostaessa johtavan suomalaisen pilvipohjaista videovalvontapalvelua (VSaaS) toimittavan yhtiön, Emsec Oy:n. Yritysostolla Prosero toteuttaa kasvustrategiaansa ja vahvistaa merkittävästi asemaansa korkealaatuisten pilvipohjaisten videovalvontapalvelujen toimittajana Suomessa. Myyjinä toimivat Emsec Oy:n osakkaat Vesa Ylönen ja Kasperi Vilen.

”Emsec on tekniikan kärjessä ylittäen alansa rajoja. Tämä yritysosto mahdollistaa entistä vahvemman ja kattavamman videovalvontaratkaisuvalikoiman asiakkaillemme. Pyrimme edelleen tarjoamaan innovatiivisia ja laadukkaita palveluja ja vahvistamaan asemaamme luotettavana valvontakameraratkaisujen yhteistyökumppanina”, sanoo Prosero Security Groupin maajohtaja Jyri Aho. ”Odotamme innolla, että saamme toivottaa Emsecin kokeneen tiimin tervetulleeksi Prosero-perheeseen”.

”Liittyminen osaksi Proseroa oli erittäin luontevaa, kun haluamme kehittää yritystä ja sen palveluja eteenpäin”, sanoo Emsec Oy:n toimitusjohtaja Vesa Ylönen. ”Tavoitteemme on olla Pohjolan paras kameravalvonta pilvipalveluiden toimittaja ja Prosero tarjoaa tähän erinomaisen ympäristön. Osana Proseroa pystymme myös palvelemaan valtakunnallisia asiakkaitamme entistä paremmin, sekä jatkossa myös muissa pohjoismaissa. Odotamme innolla yhteistyötä muiden Prosero yhtiöiden kanssa, sekä päästä mukaan rakentamaan Proseron menestystä.”

Lisätietoja järjestelystä Prosero Security Groupin tiedotteesta:

https://prosero.com/en/emsec-oy-joins-prosero-security-group/

Jaa: