Neuvoa Advisors

SES 37 Conlog Oy

Stockforsa Invest AB:n omistama System Engineering Solutions 37 (SES 37) on ostanut puolustusalan integraattori Conlog Oy:n koko osakekannan – Neuvoa Advisors myyjien taloudellinen neuvonantaja

Neuvoa Advisorsin kansainvälinen asiantuntijatiimi toimi Conlog Oy:n taloudellisena neuvonantajana prosessin alusta loppuun sisältäen ostajien identifioinnin, kansainvälisesti koordinoidun ostajakontaktoinnin, myyntiprosessin kokonaisvaltaisen koordinoinnin sekä sopimusneuvottelut. Osakekaupan jälkeen Conlog Oy:stä tulee SES 37:n tytäryhtiö ja se jatkaa toimintaansa nykyisillä toimipaikoillansa.

Yli 30 vuotta sitten perustettu Conlog Oy on Suomen Puolustusvoimien pitkäaikainen strateginen kumppani ja johtava turvallisuus- ja puolustusalan mobiilien järjestelmäalustojen ja erikoiskonttien toimittaja sekä erikoisajoneuvojen modifioija. Yhtiön viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli noin 21,5 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 100 henkilöä. Yhtiön pitkän tähtäimen visiona on olla merkittävä puolustus- ja turvallisuusalan toimintaympäristöjen toteuttaja Euroopassa vuoteen 2030 mennessä, mitä SES37:n ja sen yhtistyökumppaneiden laaja kansainvälinen verkosto tukee erinomaisesti.

Yhdessä SES37 ja Conlog ovat erinomainen esimerkki suomalaisen ja ruotsalaisen puolustusteollisuuden käytännön yhteistyöstä, joka luo lisäarvoa kaikille osapuolille.

Jaa: