Neuvoa Advisors

Visma Suomen Vesitieto Oy

Visma laajentaa julkishallinnon ohjelmistotarjontaansa ostamalla Suomen Vesitieto Oy:n – Neuvoa Advisors toimi järjestelyssä myyjien neuvonantajana

Pohjoismainen ohjelmistotalo Visma ostaa Suomen Vesitieto Oy:n osakekannan. Kohteen ratkaisu on edistyksellinen SaaS-tuote erityisesti vesihuollon tarpeisiin, ja se tarjoaa markkinoiden moderneimmat ja sujuvimmat työkalut asiakastietojen hallinnointiin ja laskutukseen. Tuote on käytettävissä myös muilla infrastruktuurin alueilla, kuten lämpö-, kaasu- ja jätehuollossa. Yhtiön asiakkaina ovat kaikki suurimmat vesihuoltolaitokset, ja loppuasiakkaina palvelussa on yli miljoona suomalaista vedenkuluttajaa.

“Julkisen sektorin asiakkaat kaipaavat hyväksi todettuja ja toimintavarmoja ohjelmistoja oman liiketoiminnan varmistamiseksi ja kehittämisen tueksi. Tässä kohdin Vesitiedon kaltaiset palvelut, jotka on suunniteltu suoraan tiettyjen asiakaskohderyhmien erityistarpeisiin näyttävät vahvuutensa. Suomen Vesitieto täydentää hienosti Visman julkishallinnon tarjoomaa Suomessa, mihin ennestään kuuluu palveluita mm. opetushallintoon, henkilöstöhallintoon, taloushallintoon, henkilökohtaisen avun ja omais- ja perhehoidon hallinnointiin sekä ympäristön huoltoon”, kertoo Visman julkisen sektorin tarjoomaa Suomessa kehittävä Jukka Holm.

Neuvoa Advisors toimi järjestelyssä myyjien neuvonantajana. Yksi myyjistä, Suomen Vesitiedon toimitusjohtaja Harri Kaijalainen, kommentoi toteutunutta järjestelyä: “Liiketoimintamme on kasvanut voimakkaasti ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. Olemme pystyneet palvelumme avulla helpottamaan vesilaitosten arkea, tuomaan tehokkuutta ja reaaliaikaista seurantaa, mistä olemme todella ylpeitä. Haluamme varmistaa, että ratkaisumme on jatkossakin markkinoiden parhain ja pystymme laajentamaan myös lämpö-, kaasu- ja jätehuollon alueille. Koemme, että Visma pystyy tukemaan tätä kehitystä parhaiten”.

Kaupan avulla Visma saa merkittävän uuden tuotteen, ja kykenee transaktion myötä tarjoamaan palveluja myös kuntien vesihuollon alueella. Mukana Vismalle siirtyy myös 13 uutta työntekijää sekä 2,3 miljoonaa euroa liikevaihtoa (2023 ennuste).

Neuvoa Advisors onnittelee Suomen Vesitiedon yrittäjiä upeasta, seuraavaan vaiheeseen saatetusta kasvutarinasta, sekä ostajaa hienosta uudesta liiketoiminnasta!

Lisätietoja järjestelystä Visman julkaisusta:

https://news.cision.com/fi/visma/r/visma-laajentaa-julkishallinnon-ohjelmistotarjoomaansa-ostamalla-suomen-vesitieto-oy-n,c3906174

Jaa: