Neuvoa Advisors

Tervetuloa Neuvoa Advisorsin viralliselle blogille!

Olemme pitkän linjan taloudellisia neuvonantajia, jotka erikoistuvat yritys- ja rahoitusjärjestelyihin. Toimimme sekä myynti- että ostopuolen neuvonantajina kotimaisissa ja rajat ylittävissä transaktioissa. Vuosien varrella olemme tulleet tunnetuksi pitkistä, luottamukseen perustuvista asiakassuhteista sekä kovasta ammattitaidosta sekä kokonaisprojekteissa (myynti- ja ostohankkeet) ja pienemmissä asiantuntijakokonaisuuksissa (esim. arvonmääritykset, due diligencet, kannustinjärjestelmät). Meidän tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme syvällistä asiantuntemusta ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat jokaisen liiketoiminnan ja omistajastrategian ainutlaatuisia tarpeita.

Neuvoa Advisors perustettiin vuonna 2015, ja vaikka edelliset verkkosivut keräsivät edelleen paljon positiivista palautetta, on ilomme ilmoittaa että ilmeemme on päivittynyt vastaamaan nykyistä toimintaamme hyvin vakiintuneena Corporate Finance -neuvonantajana. Uudistuksemme mukana syntyy myös Neuvoa Advisorsin artikkelipankki, jossa asiantuntijamme tulevat seuraavien vuosien aikana valaisemaan monia näkökulmia yritys- ja rahoitusjärjestelyihin liittyen. 

Tiimimme on valmiina tarjoamaan teille laadukasta sisältöä ja ajankohtaista tietoa. Tulevissa artikkeleissamme käsittelemme monipuolisesti talouden ja rahoituksen ajankohtaisia aiheita, tarjoten syvällisiä analyysejä, käytännön neuvoja ja arvokkaita oivalluksia. Haluamme jakaa kanssanne kokemuksemme ja näkemyksemme, jotka voivat auttaa teitä tekemään parempia päätöksiä ja saavuttamaan tavoitteenne sekä liiketoiminnassa että omistajina.

Kiitämme teitä siitä, että olette mukanamme matkalla kohti parempaa ymmärrystä talouden maailmasta. Pysykää kuulolla - luvassa on paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä!

Jaa: