Neuvoa Advisors

Kokenutta neuvonantoa tärkeimpiin tilanteisiin.

Yrityksen tai liiketoiminnan myynti on tärkeimpiä hetkiä ja päätöksiä omistamisen elinkaaressa. Tunnistamme maksuhalukkaimmat ostajat ja hiomme viestinnän optimaaliseksi, jotta suomalaiset yritykset ja yrittäjät saavat luomistaan tarinoista ansaitusti parhaan hinnan, parhaat ehdot ja kauppa saadaan varmasti maaliin.

Kotimaiset ja kansainväliset kilpailutusprosessit

Koska omistaja myy yhtiön tai liiketoiminnan todennäköisesti vain kerran, on parhaan mahdollisen kilpailutilanteen rakentaminen äärimmäisen tärkeää omistaja-arvon kannalta. Kilpailutilanne pakottaa ostajat tekemään paras mahdollinen tarjous huonoimman mahdollisen sijaan, ja on ainoa tapa jolla myyjät voivat nukkua yönsä rauhassa tietäen, että saatu lopputulos oli paras mahdollinen.

Neuvoa keskittyy myyntiprosesseissaan tunnistamaan oikeat ostajat sekä kotimaasta, että ulkomailta. Rajat ylittävien ostajien mukaan saaminen on erinomainen keino kilpailutilanteen kiihdyttämiseksi. Suurin osa hankkeistamme on rajat ylittäviä järjestelyjä, ja myös kotimaisissa järjestelyissä on usein ulkomaisia tahoja kohteesta kisaamassa.

Liiketoimintojen carve-out ja spin off –järjestelyt

Olemme kokeneita rakenteellisesti vaativissa järjestelyissä, joissa eriytetään osa liiketoiminnasta joko samojen omistajien omistamaan yhtiöön (spin-off) tai uusille omistajille (carve-out). Autamme asiakkaitamme myös vaativaa taloudellista mallintamista vaativissa tilanteissa, kuten pääomaa vaativan kasvuliiketoiminnan eriyttämisessä.

Arvonmääritykset

Laadimme jatkuvasti arvonmäärityksiä moneen tilanteeseen. Osa raporteistamme laaditaan myyntiprosessia valmistellessa tai tilanteessa, jossa myyjä on saanut tarjouksen ostajalta ja tarvitsee siitä puolueettoman arvion.

Laadimme yritysten tai liiketoimintojen arvonmäärityksiä myös mm. yritysostotilanteisiin, sukupolvenvaihdos- ja muihin rakennejärjestelytilanteisiin, yrityssaneerauksiin sekä riitatilanteisiin.

Ostajakartoitukset ja koemarkkinointi

Yrityksen tai liiketoiminnan myynti on tärkeimpiä päätöksiä joita omistaja voi tehdä. Joskus päätös epäilyttää, ja voikin olla paras varmistua riittävästä kiinnostuksesta markkinassa ennen laajan myyntiprosessin käynnistämistä. Löydämme sinulle kotimaiset sekä rajat ylittävät yritysostajat ja varmistamme näiden ostohalukkuuden, jotta voit olla varma että prosessi tuottaa riittävän määrän tarjouksia, tai odottaa suotuisampia aikoja markkinalla.

Yrityksellämme on vahvat näytöt onnistuneista yritymyynneistä:

acquires
acquires
acquires
acquires
acquires
acquires the software business of
acquires
acquires
acquires
MarkkinointiAkatemia MAK Oy acquires
ePrice Oy acquires Huuto.net and Hintaseuranta.fi -businesses from
acquires

Artikkelit

Pyydä
yhteydenottoa

Kerromme ja keskustelemme mielellämme kuinka voimme avustaa yhtiötäsi tai minkä tyyppisistä järjestelyistä yhtiösi voisi hyötyä. Keskustelun ei tarvitse jäädä etäiseksi, sillä esittäydymme sekä keskustelemme aiheesta lisää mieluusti kasvotusten.