Neuvoa Advisors

Lumme Energia Oy Vatajakosken Sähkö Oy

Lumme Energia Oy ostaa Vatajakosken Sähkö Oy:n sähkön vähittäismyyntiliiketoiminnan - Neuvoa ostajan neuvonantajana

Neuvoa Advisors toimi Lumme Energian taloudellisena neuvonantajana satakuntalaisen Vatajankosken Sähkön sähkönmyyntiliiketoiminnan ostossa. Liiketoimintakauppa laajentaa Lumme Energian valtakunnallista palveluverkostoa ja sen asiakasmäärä kasvaa noin kymmenellä prosentilla. Kauppa on osa Lumme Energian kasvustrategiaa, jossa orgaanista kasvua tuetaan yritysjärjestelyillä.

Yhtiö on osa lähes 600 henkilöä työllistävää Suur-Savon Sähkö -konsernia, jonka liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa vuonna 2019. Lumme Energia on puolestaan yli 100 000 tyytyväisen asiakkaan kansallisesti toimiva sähkönmyyntiyhtiö, joka palvelee asiakkaitaan paikallisesti useiden toimipisteidensä kautta. Lumme Energialla on ennestään toimipisteet Tampereella, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Jyväskylässä ja tämän kaupan seurauksena yhtiö avaa fyysisen palvelupisteen myös Vatajankosken Sähkön toimitiloihin Kankaanpäähän.

”Suomessa sähköenergia on äärimmäisen kilpailtu markkina. Pienemmät energiayhtiöt ovat pitkään puhuneet sähkönmyynnin keskittämisestä, mutta itse järjestelyitä ei ole juurikaan tehty. Lumme Energia toimii nyt suunnannäyttäjänä. Suurempi koko mahdollistaa meille kilpailukykyisten, uusien ja alati kehittyvien palveluiden tarjoamisen kaikille Lumme Energian asiakkaille halki Suomen”, kommentoi Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta kauppaa.

Neuvoa Advisors on erikoistunut ostopuolella erityisesti strategisiin yritysostoihin ja laajempiin osto-ohjelmiin. Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme omistaja-arvon kasvattamisessa luomalla yritysostoihin prosessimainen lähestymistapa, joka mahdollistaa neuvottelujen tehokkaan edistämisen, samalla kuitenkin säilyttäen katseen asiakkaan liiketoiminnan sujuvuuden varmistamisessa.

 

Jaa: